Betaling

Betalen via iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Hoe werkt iDEAL? 
Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:

  • U bestelt een product
  • Kies iDEAL als betaalmethode
  • Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
  • U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank
  • De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
  • Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
  • U ontvangt een bevestiging van uw bank
  • U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!

U zult snel merken dat het allemaal heel eenvoudig is!

Heeft u toegang tot internetbankieren bij Postbank, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank of Fortis? Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet.

iDEAL weet meteen of de betaling is goedgekeurd. Uw bestelling wordt daarom direct verwerkt in ons systeem.

Vooruitbetaling 

Vooruitbetalen betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van Dunnink Zwolle. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van uw bank.

Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee. Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Vermeld bij het overmaken het ordernummer uit uw orderbevestiging.
Bij ontvangst van uw betaling word uw bestelling intern verwerkt en verstuurd binnen het levertermijn van 1-4 werkdagen.

Wat gebeurt er als ik mijn bestelling wil annuleren? 
Als u uw overschrijving reeds gedaan heeft maar toch besluit te annuleren, neem dan telefonisch contact met ons op 038-453.48.48.
Nadat u uw rekeningnummer heeft doorgegeven, wordt uw betaling dan teruggestort.

Rekeninginformatie 
U kunt uw bankbetaling onder vermelding van uw persoonlijk ordernummer verrichten. 
Onze rekeninginformatie:
TECHN HANDELSOND DUNNINK
ABN-AMRO : NL47 ABNA 0468 4171 76
BIC: ABNANL2A

Facturatie 

Wij bieden onze zakelijken klanten de mogelijkheid om op rekening te betalen. Als betalingstermijn hanteren wij 30 dagen. Bij het overschrijden van de betalingstermijnen hanteren wij 15 euro administratiekosten (Exclusifef BTW) Meer informatie hierover vind u in onze algemene voorwaarden.
U ontvangt na het plaatsen van uw bestelling de factuur via e-mail. Indien u hier meer informatie over wilt ontvangen kunt u mailen naar Info@dunninkzwolle.nl