Transport & Opbergsystemen

Gereedschap opbergen: wat is het?

Het opbergen van gereedschap – het is, zoals hierboven reeds verklaard, een onderschat onderdeel van het werkproces. Ten slotte wilt u toch ook dat uw producten veilig worden opgeborgen – op een plek waar ze niet vatbaar zijn voor verschillende soorten schade? Daarnaast is compactheid belangrijk: wanneer u tijdens een klus meerdere gereedschappen nodig heeft, heeft u waarschijnlijk géén zin om met veel koffers te sjouwen. De opbergkoffers uit onze shop maken het u óók op dat gebied makkelijk.

 

De verschillende soorten vormen van gereedschap opbergen

Op zoek naar een koffer die over al de hierboven genoemde voordelen beschikt? Dan is het een idee om de Makita M-Box eens te bekijken of de Festool Systainer of de Bosch L-Boxx. Deze koffers wordt héél veel verkocht en het is niet moeilijk te zien waarom: de Boxen zijn stapelbaar, verkrijgbaar in verschillende groottes en voorzien van diverse ruimtes voor accumachines of ander gereedschap. 

 

Wat zijn de voordelen van gereedschap opbergen?

  • Een gereedschapskoffer beschermt uw gereedschappen tegen schade van buitenaf;
  • Een gereedschapskoffer is compact en voorkomt dat u overbodige opbergboxen meeneemt naar de werkplek;
  • Een gereedschapskoffer is verkrijgbaar in verschillende groottes.

Ik ben geïnteresseerd: wat moet ik doen?

Heeft u interesse in de Makita MBox, de Bosch L-BOXX of één van onze andere koffers? Twijfel niet en haal het product van uw wens direct in huis.