Keraf

Keraf is een vertrouwde naam in de branche. Ons bedrijf stond aan de wieg van het moderne rubber contactmateriaal en heeft zich ontwikkeld tot expert in oplossingen voor tijdelijke stroom. We produceren en importeren stekkers, kabels, verdeelkasten, transformatoren en lampen voor bouw, industrie en entertainment. Met hart voor úw veiligheid en bedrijfszekerheid. 

Nieuwe producten ontwerpen, oplossingen bedenken voor vragen en problemen – het zit in ons DNA. Vanuit onze werkplaatsen in Nederland en België blijft KERAF ook zelf stroom- en lichttoepassingen ontwikkelen, met veel oog voor de vraag in de markt.  Dankzij onze schat aan ervaring weten we voor alles wel een veilige en bedrijfszekere oplossing te vinden. Van kleine aanpassingen die voor u nét beter werken tot compleet nieuwe producten - brand labeled of custom made. Als het er niet is, dan maken we het gewoon. Dat deed KERAF vroeger, en dat doen we nog steeds.

KERAF – expert in tijdelijke stroom en verlichting

KERAF is een vertrouwde naam in de branche voor elektrotechnisch rubber en tijdelijke verlichting. Ons bedrijf stond aan de wieg van het moderne rubber contactmateriaal en heeft zich ontwikkeld tot een expert in oplossingen voor tijdelijke stroom. Al meer dan 65 jaar gevestigd in havenstad Rotterdam leveren we stekkers, kabels, verdeelkasten, transformatoren en lampen voor bouw, industrie en entertainment. Als producent én als importeur.

Producten 1-16 van 24

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 24

Van hoog naar laag sorteren